Évadkezdés a Momentánnál


Új évad, új jegyrendszer, új kedvezmények!

Szeptembertől sok izgalom vár ránk. Mindenekelőtt: indul az évad! Várunk RögvEstekkel, Fröccsökkel, ismét élvezhetitek az általunk imprózott filmeket a Filmrendezők Viadalán, a rögtönzött dalokat a re:Verzén, és a színházi kulisszák mögé kukkanthattok a Színházrendezők Viadalán. 

Mindezt úgy tehetitek meg, hogy jegyvásárláskor kiválaszhatjátok, hova ültök le! Igen, jól látjátok: 1-es, 2-es és 3-as szektorunk is elérhető mostantól, attól függően, hogy inkább közelebbről, a VIP-helyekről vagy távolabbról néznétek az előadást. 

Szeptember második felében várunk az évadnyitó RögvEst előadáson, és onnantól nincs megállás egészen jövő nyárig! Legalábbis terveink szerint :) 

Gyere RögvEstre a családdal vagy a kollégákkal, este vagy délután. Nézz improvizált filmeket (Filmrendezők Viadala), illetve sosemvolt színdarabokat (Színházrendezők Viadala). Válassz három Fröccs előadás közül – vagy gyere el mindháromra! Tari Annamáriával, Buda Lászlóval és Almási Kittivel is játszunk: a robotpilóta-üzemmód elkerülési lehetőségeiről, az idő múlásáról, valamint a határhúzásról. 

Ha már kiválasztottad az előadást, amire jössz: Válaszd ki, hová ülsz!
Az induló évadban végre eljött az idő, amikor nem az előadás előtt, a folyosón kell majd azon morfondíroznod, vajon melyik hely jut neked, vagy közelharcot vívni bejutás után – hanem már otthon, jegyvásárláskor lefoglalhatod.

Három szektorunk lesz. Jegyvásárláskor – ahogy oly sok más színházban – csak válaszd ki a helyet (vagy helyeket, hisz miért is jönnél egyedül?), ahonnan néznéd az előadást. Tedd be a kosárba, és folytasd a vásárlást, ahogy megszoktad.

Amennyiben diák vagy pedagógus vagy, kedvezményed is van!

Mostantól mindenki, aki diák- vagy pedagógusigazolvánnyal rendelkezik, illetve aki a Momentán tanítványa, a 2-3. szektorban 20% kedvezményt kap a jegyárból. A kedvezményt a kosárfelületen tudod kiválasztani, az igazolványt pedig a bejáratnál ellenőrzik a Momentán-jegyszedők.

Ha támogatnál minket, ezt is megteheted jegyvásárláskor egy (micsoda fordulat!) támogatói jegy megvételével. Ezt nagyon köszönjük előre is! 

Újdonságok a társulatban:

Nemcsak a jegyrendszerben, hanem a társulatban is vannak változások: társulati tagunk lesz Palkovits Nóra. Nóri improvizációs tréner, és nem mellesleg tanácsadó szakpszichológus, aki sok éve vendégművészünk és Kapolcson szinte mindig 10 napon át erősítette a Momenán Udvar imprócsapatát. Harsányi Bence, Bódy Gergő és Káli Kata az idei évadtól nem játszanak velünk. Nagyon sok sikert kívánunk nekik a továbbiakra! Hogy Bence miket csinál mostanában, arról hamarosan mesélünk nektek. 

Állandó műsorvezetőnk marad Göttinger Pál színész-rendező, és csatlakozik a csapathoz Farkas Peti is (akivel júniusban készíettünk interjút).